Blogg om mat, restauranger, livsstil och resor

Blogg om mat, restauranger, livsstil och resor

Ett riktigt bra bussbolag i Skara

- Posted in Resor by

Bussbolag i Skara som har bekväma och pålitliga bussresor

När det kommer till bussresor är det viktigt att ha ett pålitligt och bekvämt bussbolag vid sin sida. Under min senaste resa från Skara, där jag bor, fick jag nöjet att resa med ett bussbolag som verkligen gjorde intryck. Här delar jag med mig av min positiva erfarenhet och varför detta bussbolag i Skara har blivit mitt förstahandsval när jag söker bussresor från Skara.

För mig är kundtjänst avgörande när jag väljer ett bussbolag. Detta bussbolag i Skara imponerade direkt med sin vänliga och hjälpsamma personal. De svarade på mina frågor och tog sig tid att se till att jag hade all information jag behövde inför min resa.

När det kommer till resesäkerhet är jag noga med pålitliga och väl underhållna bussar. Detta bussbolag prioriterar underhåll och säkerhet, och deras bussar är alltid i utmärkt skick. Jag kände mig trygg och bekväm ombord på deras moderna och välskötta bussar.

En av de främsta anledningarna till att jag föredrar detta bussbolag är deras mångsidiga utbud av resmöjligheter från Skara. Oavsett om jag behöver en resa till en närliggande stad eller en längre utflykt, har de alltid ett passande alternativ tillgängligt. Och de strävar alltid efter att göra din resa så smidig som möjligt.

Detta bussbolag i Skara är mer än bara en transporttjänst leverantör; de är en del av samhället. De har en vision om att göra resande enkelt, bekvämt och tillgängligt för alla, och de arbetar hårt för att förverkliga den visionen varje dag.

Min erfarenhet med detta bussbolag som erbjuder bussresor från Skara har varit enastående när jag bokat resa hos dem. Med deras kund fokuserade service, pålitliga bussar och mångsidiga resmöjligheter har de verkligen satt en hög standard inom branschen. Jag är numera en nöjd och återkommande kund till detta bussbolag.

Om du letar efter ett bussbolag i Skara som du kan lita på för bekväma och pålitliga bussresor, rekommenderar jag starkt att du ger detta företag en chans. De kommer att göra din resa till en minnesvärd och stressfri upplevelse, oavsett om du reser korta eller långa sträckor. Att det alltid är väldigt trevliga busschaufförer skadar ju inte heller.

bussbolag Skara Blombergs buss

Tips på barnlås till skåp online

- Posted in Livsstil by

Jättebra barnlås till skåp

Nu har jag fått nog! Mina barn är så himla busiga och den ena trissar upp den andra till att hitta på bus. Jag har två små barn, en som är 1,5 år och den andra är 2,5 år. När jag inte är i närheten härskar de för fullt i köket. De öppnar varenda låda som de når upp till och tar ut rubbet i lådan. Jag inser att jag måste skaffa något slags barnlås till skåp och lådor. Vi har ett ganska gammalt kök och det är mest skåp vi har under köksbänkarna.

Barnlås till skåp fanns det väldigt gott om på nätet och jag funderade på vilka barnlås jag skulle välja till våra skåp. Men jag fastnade mest för en sida som hette Baby Safety. Där fanns det förutom barnlås till skåp även en massa andra bra saker som jag inser att jag faktiskt behöver. Man kunde hitta lådspärr där och även barnlås för dubbeldörr. Dessutom hade de snabb leverans som var billig med. Perfekt för en barnfamilj som har en som går på föräldrapenning.

Jag har beställt en hel del smått och gott från denna butik på nätet nu som har med barnsäkerhet att göra. För er som söker barnsäkerhetsprodukter kan jag rekommendera Baby Safety. Jag hittade barnlås till skåp som var transparenta vilket jag älskar. Då ser det inte så fult ut, mer diskret liksom. Detta barnlås till skåp säljs i 2-pack och kostar bara 69 kronor. Sen fäster man det bara med självhäftande tejp, hur smidigt som helst.

Jag hittade även ett fönsterlås. Man fäster detta fönsterlås så att inte fönstret går att öppna på vid gavel. Med hjälp av en nyckel måste man sen låsa upp det för att kunna öppna mer. Perfekt att ha på sina fönster och en jättebra barnsäkerhet!

Det ska bli spännande och väldigt skönt att få hem detta.

Weekend i Stockholm på detta hotell

- Posted in Resor by

Besök på ett fantastiskt hotell i Stockholm

Jag är precis hemkommen från en underbar weekend i Stockholm och från ett underbart hotell som vi bodde på där. En vän till mig har länge velat ta med mig till detta hotellet i Stockholm och nu fick vi äntligen tillfälle för det. Min vän har länge pratat gott om detta hotell på Södermalm och jag har tänkt för mig själv, hur underbart kan ett hotell vara. Men jo, detta hotellet i Stockholm som heter Långholmen hotell var fantastiskt.

Det var inte rummet som var det bästa, utan allt som fanns att göra på och i anslutning till hotellet. Hotellet arrangerade en massa roliga händelser som man kunde välja att vara med på. De hade ett underbart museum där man kunde få lära sig om hur det såg ut på Södermalm förr i tiden. Jag som älskar historia gjorde att jag uppskattade vistelsen mer. Byggnader med historia är så mycket mer intressanta än nyproduktioner. Hotellrummen är gamla celler som de har renoverat och gjort om. De är mysiga och de har verkligen gjort ett bra jobb. Detta är inte vilket hotell som helst i Stockholm, utan verkligen unikt i sitt slag.

Sedan gick jag och vännen på vinprovning som arrangerades av hotellet. En supermysig kväll visade det sig bli. Väldigt proffsigt arrangerat och jag fick lära mig en massa nya saker om vin som jag inte hade en aning om. Har lärt mig att uppskatta vin mer nu efter vistelsen på detta hotell i Stockholm.

Även maten var fantastisk. De hade närproducerade varor vilket jag verkligen gillar och uppskattar. Allt jag åt på hotellet var fantastiskt gott och det är värt att åka tillbaka bara för maten!

Helt klart ett hotell i Stockholm som jag ska återbesöka när jag ska övernatta i Stockholm igen. Bra pris, bra läge, jättegod mat och hjälpsam personal. Bättre kan det inte bli.

hotell Stockholm Långholmen hotell

Hjälp med ergonomi i Lund

Jag är räddad. Jag kan fortsätta att jobba på kontor! Under en tid hade jag väldiga problem med min nacke och axlar. Det blev bara värre och värre, speciellt när jag satt vid datorn på mitt jobb. Jag försökte med allt! Gick på massage, köpte diverse rygg och massageprylar, gick till en kiropraktor, men inget hjälpte. Jag var rädd för att jag inte skulle kunna jobba kvar på mitt jobb som jag för övrigt älskar. Att helt byta karriär var inget jag var intresserad av. Men vad skulle jag göra? Jag kan inte sjukskriva mig mer och detta går ut över mitt arbete.

Men så fick jag höra av en vän om en klinik i Lund som är suveräna på arbetsergonomi. Hur man sitter och att man sitter i rätt position vid datorn är viktigare än man tror. Med rätt ergonomi på arbetsplatsen kan man bli av med många krämpor. Denna kliniken för hälsovård i Lund hade höga rekommendationer såg jag med. Jag kontaktade dem och bokade en tid.

Efter ett par besök började jag verkligen att märka skillnad. Jag var noga med min ergonomi när jag satt vid datorn och gjorde allt som de sa att jag borde göra. Jag tänkte noga på min position i början och sen började det komma naturligt. Jag behövde inte längre tänka på det utan hade vant mig vid den positionen.

Min nacke och axlar blev för varje dag bättre och bättre. Nu är mina problem helt borta och jag kan knappt tro det. Jag kan fortsätta att jobba på mitt underbara jobb och sjukskrivning är det inte tal om längre. Kan starkt rekommendera denna hälsovårdsklinik i Lund som är så otroligt duktiga med ergonomi på arbetsplatser. Inte bara för dem som jobba på kontor, utan för alla möjliga jobb och positioner. Det har gjort under för mig och jag hoppas att det kan göra det även för andra.

Ergonomi Lund BetaHälsan